Κύκλος ΆνθρακαΤο ξύλο των δένδρων είναι ένα μοναδικό φυσικό προιόν. Μεγαλώνει με τη βοήθεια ορυκτών από το έδαφος, της ηλιακής ακτινοβολίας και του διοξειδίου του άνθρακα. Το δένδρο απορροφά ενέργεια από τον ήλιο και από το διοξείδιο του άνθρακα και παράγει οξυγόνο το όποίο είναι τόσο απαραίτητο σε ανθρώπους και ζώα. Επιπλέον η ξυλεία των δένδρων είναι από τις λίγες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Με σωστή διαχείριση δασών, το ξύλο είναι μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας.

Όταν το ξύλο καίγεται σωστά, η φύση επηρεάζεται τόσο ελάχιστα όσο όταν το δένδρο πεθαίνει φυσικά μέσα στο δάσος. Σε αντίθεση με τη καύση των στερεών και υγρών καυσίμων, η καύση των ξύλων με ισορροπία μέσα στη φύση είναι σε αρμονία με τη φυσική διαδικασία ανακύκλωσης και δεν επηρεάζει το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Τά συνεργεία μας στήν τοποθέτηση τών τζακιών καί ξυλόσομπων εχουν πολυετή πείρα καί εκπαίδευση. Γυψοσανιδάδες καί μαρμαροτεχνίτες είναι επίσης καταξιωμένοι επαγγελματίες μέ πολυετή πείρα καί εκπαίδευση.

 

Pay with Credit Cards

ΠρΟγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ

Παραδοση σε ολη την Ελλαδα

FOLLOW US

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Ν. Πλαστήρα 68 και Παύλου Μελά Κατερίνη Ν.Πιερίας Τ.Κ.60133

  www.mavrogenis.gr

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  23510 77615